Meer resultaten voor stichting nelis

stichting nelis
stichting Nelis De Normaalste Zaak.
gepubliceerd 8 september 2017 op 820 250 in Portaal geeft leerlingen van Stichting Nelis een leer-werk-locatie. Reacties zijn gesloten. de normaalste zaak. De Normaalste Zaak is een initiatief van MVO Nederland, AWVN en Start Foundation. Sinds 2016 is De Normaalste Zaak een stichting, waarvan VNO-NCW, AWVN en MVO Nederland het bestuur vormen.
social return utrecht
Inzake Februari 2016.
Monique Prins: vijfde generatie aan het roer. volger Ekkehard Ernst. De krimpende middenklasse. Hoogleraar Matthieu Weggeman. Protestgeneratie moet plaatsmaken. Philips draagt bij aan nieuw zorg-ecosysteem. PGGM en de herziening van het pensioenstelsel. Hoe langer we wachten, hoe meer welvaart we weggooien.
was droogcombinatie
Stichting Nelis Doe mee MaatschapWij.
De jongeren van Stichting Nelis voeren hun werkzaamheden uiteraard tegen marktconforme tarieven uit. Maar een samenwerking met Stichting Nelis is voor uw organisatie dé ideale gelegenheid uw social return in te vullen. Neem contact op, en informeer naar onze mogelijkheden!
SEO
Stichting Nelis Bredavandaag.
BREDA/UTRECHT Een groep van zon 40 jongeren uit Breda en Tilburg heeft maandag een of meerdere opleidingen in de schoonmaak en glazenwassersbranche afgerond. De helft is af. Copyright BredaVandaag.nl 2008-2017. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever.
SEO
Stichting Nelis en Mako.
Stichting Nelis werkt samen met werkgevers die vanuit de MVO gedachte, de jongeren een kans wil geven op de arbeidsmarkt. Sinds begin juni 2013 heeft Mako Cleaning tevens een stagiair glazenwasser in dienst. Mako Cleaning steunt hiermee onze stagiair, Stichting Nelis én de arbeidsmarkt.
google

Contacteer ons

matchpunt jongeren
leerwerktrajecten in Den Haag
jongeren in de lift
stichting trix
stichting nelis
Netwerkborrels
jeugdnota
mkbdenhaag
heftruckchauffeur
Vacatures Den Haag