Netwerkborrels

Vanuit het project De Toekomst nemen wij het initiatief om per kwartaal een netwerkborrel te organiseren. Wij zijn dit project gezamenlijk gestart om het netwerk tussen jongeren, werkgevers, ambtenaren, docenten en hulpverleners te versterken. Met het oog op de Toekomst van jongeren in Den Haag! Werk jij voor of met jongeren, weet je dan welkom in het Foundation House.

Netwerken hoezo?

Jongeren die buiten de boot dreigen te vallen in de stad hebben eens sterk sociaal netwerk nodig. Vanuit ons eigen werkveld proberen wij verbindingen te leggen met andere beroepsgroepen: hulpverleners die jongeren helpen om hun opleiding af te ronden, zoeken de aansluiting bij docenten die met dezelfde motivatie jongeren toekomst willen geven. Beleidsambtenaren houden feeling met de doelgroep jongeren om hen toekomstperspectief te geven op een opleiding en werk. Het is van cruciaal belang dat er wederzijds begrip bestaat tussen werkgevers, docenten, hulpverleners en ambtenaren. Wij hebben elkaar nodig!

Betrokkenheid vergroten

Met het project de Toekomst werken wij samen om de onderlinge betrokkenheid  tussen partners te verhogen. Het  belang van jongeren staat daar bij ons centraal. Er zijn talloze mooie voorbeelden in Den Haag te vinden waar mensen bereid zijn om te investeren in de toekomst van jongeren. Met deze praktijkvoorbeelden wil de Toekomst u en jou inspireren. Telkens ingeleid met een inspirerende spreker. Onze komende sprekers:

19 maart 2015

van 16.00 – 18.00 uur

25 juni 2015

van 16.00 – 18.00 uur

15 oktober 2015

van 16.00 – 18.00 uur

Pierre Heijnen

Voorzitter CvB ROC Mondriaan

 

Gert van der Houwen

Voorzitter van MKB Den Haag

 

Annet Bertram

Gemeentesecretaris van Den Haag

 

17 maart 2016

van 16.00 – 18.00 uur

unnamed

Truus van Tiggelen

Regiomanager Xtra

 

Thema 17 maart:

‘Welke bijdrage levert het JIT aan het project de Toekomst’
                                             &
‘Welke lessen trekken zij uit de samenwerking voor in de toekomst?’

 Geef u op!

 

Kom, praat mee, vergroot je netwerk en laat je inspireren door de visie van anderen!
 
Van harte uitgenodigd namens De Toekomst Den Haag,

 

Willem Greving